Lyckorus på julafton

Jag har på senare år börjat längta efter ett mer rofyllt julfirande och har funderat på att ta familjen och resa bort. För att avdramatisera och få fokusera på det som betyder mest, familjen. Nu var vi hemma och hade gäster men vi lyckades uppbåda ett rofyllt och lugnt firande. Ingen hets eller stress, inget stök eller slammer. Lugnt och stilla och mysigt. Så jäkla skönt.

På kvällen var jag i balans och Lowa och jag tog en kort löptur för att testa min nya pannlampa. Att få umgås med Loppan är underbart och igår fullkomligt sprudlande hon av energi trots att kl hunnit bli 21.20 innan vi var ute.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s