Grått

Vädret i Stockholm är rätt nyckfullt såhär års och pendlar mellan många minus till några plusgrader inom loppet av en dag. De kalla och klara dagarna med blå himmel och vit snö är härligast. De jämngrå, regniga och blåsiga är kanske inte fullt så härliga. 

Oavsett väder så springer jag och det största bekymret är nog egentligen val av sko eftersom underlaget bjuder på allt mellan barmark till fluffig snö eller glansis. Igår valde jag mina lätta Saucony Kinvara. De är fjäderlätta på fötterna om man jämför med de ståldubbade Icebugsen. Perfekt när man ska springa backintervaller och allt som kan göra motståndet mindre är välkommet.

Jag tycker om att variera mina backpass både avseende längd och lutning, men igår körde jag på säkert kort avseende barmark och drog till blodsmaksbacken i Tanto. Åtta backintervaller á 75 s med joggvila utför stod på schemat och de gick så pass lätt att jag nog måste utmana mig själv mer nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s