Utan att förlora sig själv

När livet är turbulent är det lätt att gå vilse i sina egna känslor och tankar. Kanske tappar man bort vem man är på vägen och det gör det svårt (kanske till och med omöjligt) att rulla på i gamla och invanda hjulspår. Det trygga förbyts mot något okänt och kanske skrämmande. Det senaste halvåret har jag knappt vetat vem jag är och ibland har jag till och med frågat mig varför jag är. Nu låter det här kanske väl nattsvart och riktigt så mörkt har det givetvis inte varit hela tiden men det har helt klart varit tufft.

En bok som på senare tid har hjälpt mig att börja hitta mig själv i allt det här är boken Skiljas utan att förlora sig själv av Michael Larsen. Finns både som fysisk bok och ljudbok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s