Löpning med rygga

Sprang hem från jobbet, med ryggsäck, och visst var det lite jobbigare än att springa utan, men det gick ändå bra.

Slog även på stort och anmälde mig till Milspåret. Jag får egentligen alltför mycket prestationsångest för att springa lopp, men antar att det är något som kan vara bra att träna på. Springa lopp för att det är en morot för träningen snarare än för att mäta mig med andra…

Skidskytte, Mora-Nisse, badtunna

Sammanfattning av dagen:
Skidåkning förmiddag i ett blött och regnigt Åre (dock bättre väder och underlag än igår).
Skidskytte (jag var grym på skjutningen men lite mindre på svajig skidåkning).
Mora-Nisse (vaniljvodka, blåbärssoppa och vispgrädde).
Badtunna och relax

I övrigt har jag elaka blåmärken från innebandyn i onsdags.

Hurra

Hurra, för det är min födelsedag!

Dagen startade med frukost och sång (från enbart Martin eftersom barnen inte riktigt stämde in i sången som det var tänkt). Lyxfrukost med god smörgås, kaffe, juice, vindruvor och American cookies (to die for).

Fick ett presentkort på personlig löpträning med Fredrik Zillén. Här ska det slipas på löpteknik och löpekonomi.

Dagen har fortsatt i trevlig form med att jag blev bjuden på lunch av vår säljare. Ikväll vankas det dessutom någon form av restaurangbesök med familjen.

När det gäller åldersnoja så lyser den än med sin frånvaro. Jag känner mig stark och fick ett fint kvitto på att jag klarar en hel del när jag i söndags hängde med Sofia ut på långpass. Jag har haft lite problem med att hålla ett bra tempo och framför allt att hålla motivationen uppe när jag sprungit på egen hand. Oj vad fantastiskt bra det gick med Sofia som utomordentlig farthållare och peppare i sega uppförsbackar. Vädret var strålande och sällskapet trevligt och vips så hade vi tagit ett varv runt Brunnsviken och klockade in 19 km (!) på två timmar. Allt utan paus och vila.

Jag var endorfinhög resten av den dagen och lever fortfarande i ett litet lyckorus. Ser riktigt fram emot nästa långpass.

20120131-141735.jpg

20120131-141806.jpg