Vad är jag?

Om man nu ska sätta en label på sig själv så tror jag att jag går bet. Jag kan inte kalla mig träningsmänniska för även om jag tränar regelbundet och (för det mesta) finner tillfredsställelse i det hela så är det inget jag anser mig brinna för. Samma sak med pyssel, handarbete och trädgårdsfix. Jag tycker om det och jag ägnar mig gärna åt det, men jag har sällan energi eller tålamod att lära mig allt om det område som för tillfället fångat mitt intresse.

Det här är knepigt för det är ofta en fråga man får på t ex anställningsintervjuer. Vad gör du på fritiden? Är det då läge att börja rabbla en lång lista eller ska man kanske lyfta fram några speciella och bli identifierad med just dessa?

Har ibland önskat att jag kunde ha ett gediget intresse för något speciellt, men har på senare år börjat inse att det kanske inte passar mig. Jag är ombytlig och har svårt att stanna kvar i ett intresse alltför länge och framför allt är jag inte en person som djupdyker för att sedan gå vidare till ett nytt område för ytterligare djupdykning. Variation och att kunna lite om många olika saker, det är min melodi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s