Skurna chokladkakor

För att fördriva lite tid så bakade jag och Lowa skurna chokladkakor igår. Lowa hjälpte till att rulla, strö pärlsocker på kakorna och provsmaka både deg och färdiga kakor. Tidigare har dessa kakor alltid tenderat att flyta ut på plåten och bli lätt brända, men denna gång är jag nöjd med resultatet. Uppenbarligen räcker det att platta ut dem så pass lite att pärlsockret inte ramlar av, för att de sedan under gräddning ska flyta ut lagom mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s