Fix i trädgård

Idag påbörjade jag ett litet miniprojekt som jag hade för avsikt att starta redan förra sommaren. På framsidan av huset har vi haft en liten cafégrupp som med åren blivit rätt tragisk, sliten och ful.

Idag slipade jag den ena stolen och även om det var svårt att komma åt och få det bra mellan ribborna så känner jag mig nöjd med resultatet. Ett litet ansiktslyft och imorgon hoppas jag på att kunna göra detsamma med bordet och den andra stolen.

Sedan är det ”bara” benen som behöver skrapas och målas om också.

20110424-070652.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s