Skorpor på vetebröd

Bullbak blir det med jämna mellanrum här hemma. Brukar baka både vanilj- och kanelbullar eftersom det råder olika uppfattning i familjen avseende vilken sort som är godast.

Hursomhelst så har det ibland hänt att vi tagit fram bullar från frysen som sedan inte gått åt. Efter en dag eller två är de sedan inte lika goda och de hamnar i soporna. Igår hittade jag dock ett litet tips i Coops medlemsblad, att dela bullarna i småbitar och rosta dessa i 150 graders ugn i ca 20 min.

Idag testade jag med tre torra vaniljbullar och wow, det blir kalasgott! Skorpor som smakar vaniljbulle!

20110816-121432.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s