Matdesperat

Hade förmånen och få följa med en god väninna på en kvinnlig nätverksträff i Bryggarsalen. Förutom mingel bjöds vi även på föreställningen Matdesperat med Grynet Molvig och Paula Ternström. Föreställningen belyste kvinnors syn på mat och sin egen kropp på ett humoristiskt, men samtidigt allvarligt och tänkvärt, sätt.

Fick mig en tankeställare kring min egen syn på kropp, mat och ätande och framför allt vilka signaler och beteenden jag för över på mina döttrar. Jag vill att mina döttrar ska växa upp med sunda kropps- och matideal och slippa gå snåriga vägar med ätstörningar eller skeva självbilder. Det är de värda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s