Fotmisär

Måste erkänna att jag är osams med min fot. Det är dags att den tar sig i kragen och lägger ner det här tramset med att svullna upp så fort den belastas minsta lilla. Testade att köra ett insanity-pass men fick avbryta eftersom foten gnällde och var ynklig. Vet inte hur jag tar mig ur det här utan rullstol.

2 reaktioner på ”Fotmisär

  1. Aj aj aj, been-there-done-that 😦 Min högra fot la ju av i våras när vi extremkörde P90X – massor av massage, akupunktur och liniment har inte hjälpt, får fortfarande känningar lite då och då. Överansträngningssymptom kan tydligen ta tid att bli av med, men i januari är vi båda bra igen när vi kör igång med träningen inför maran, eller hur? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s