Sakta mak

Körde mitt första lite längre löppass nu på eftermiddagen. Det var samma distans (13 km) som senast fick min fot att sätta sig på tvären och svullna. Jag körde försiktigt och gjorde mitt bästa för att slå av lite på tempot och hitta en lägre puls att ligga på under hela passet. Försökte ha koll på pulsklockan men redan efter ett par, tre kilometer så glömde jag bort att ha koll. Var för upptagen med min ljudbok.

Lyckades i alla fall beta av mina kilometrar och än så har inget gnäll hörts från foten. Däremot är jag riktigt trött i ryggen.

Nu blir det bowling med mamma och syrran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s