Matslarv straffar sig

Mitt matintag har varit under all kritik idag. Jag har ingen bra bortförklaring annat än lathet och slarv.

Startade dagen med en uppdragsintervju och jag kände mig lugn och skarp. Något som säkerligen till stor del beror på det faktum att jag så gott som redan rott hem ett annat uppdrag och därför inte är lika uppdragsdesperat.

Missade att äta lunch och när det efter middagen var dags för löpning i form av 3 km i 6:00-tempo följt av 5 km fartlek och därefter ytterligare 2 km i 6:00-tempo, så svarade kroppen inte alltför positivt. Ville ge upp och springa hem efter 3-4 km och någon fartlek var det inte tal om. Snarare, ”så här överlevar du ett löppass utan vettig energi”. Tur man är envis son en åsna och tvingar hjärnan att bestämma över kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s