Gnällande knä

Igår blev det långpass med Sofia igen. Det var ett tag sedan vi kunde springa tillsammans och det var precis som alltid trevligt med sällskap. Att skrapa ihop ett par timmar är rätt tradigt på egen hand och någon att prata med och få pepp av underlättar vid långpass.

Det blev en sväng från Sofia bort till KTH och tillbaka igen. Jag kände mig stark och löpningen gick lätt. Dessvärre har mitt vänsterknä börjat protestera. Inte så mycket under löpningen, som efter. Idag är det framför allt smärtsamt att ta sig upp och ner i trappor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s