Milspåret 10 km

Sprang Milspåret igår och det var mitt allra första lopp på en distans längre än 5 km. Jag var inte särskilt nervös innan eftersom jag vet att jag ska klara att springa en mil. Det är ju bra mycket kortare än mina vanliga långpass. Tyvärr så ska det gå bra mycket fortare än mina långpass och min löpträning har inte innehållit några kvalitetspass det senaste halvåret. Något jag led av under loppet.

Jag låg och kämpade på sjuk hög puls under hela loppet och det var rent ut sagt hemskt. Försökte peppa mig själv men de tankar som tog fäste hos mig var de som handlade om att det skulle vara över. Kände mig dock förvånansvärt fräsch efter loppet och tack vare det så kan jag nog tänka mig att göra om det hela. Får se det som ett träningspass snarare än ett lopp. 58:05 blev den officiella tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s