Femårskalas

Kalas i kvadrat. Igår var delar av släkten här och firade finaste Lowan som fyller 5 år på tisdag. Jag gjorde min allra första sugarpaste-tårta med jordgubbsmousse och vit chokladmousse. Slog på stort och gjorde cake pops dessutom.

Lowa hade en toppendag fylld med fina presenter såsom Barbiedocka, spel, Lille-Skuttdocka, Bamsesaga och massor av lek med kusinerna Roy, Mio, Tea och Vidar. Och lillsyrran såklart.

Idag var det barnkalas med temat prinsar och prinsessor och det var en härlig blandning av prinsessor, riddare, kungar och sjörövare som dök upp. Det smaskades på glasstårta, kakor och bullar och lyckan var stor över alla fina presenter. Kan säga att det var fullt ös här hemma med tanke på att det ösregnade och vi hade tio vilda femåringar, en tvååring och två ettåringar på besök.

20120617-203742.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s