2 reaktioner på ”Mot Bastis

  1. Va fint du har gjort i bloggen! Jag är grymt imponerad över din träning inför marathonloppet, du har verkligen gjort allt för att ha de bästa förutsättningarna inför nästa lördag och det hedrar dig. Vi kommer att stå vid Bergshamra och heja när du passerar – vi är jättestolta över dig, KRAM!

    PS: Jag kan kommentera igen – jihuu!

    • Tack fina vän! Jag blir jätteglad om ni hejar på mig vid Bergshamra. Lär behöva all pepp jag kan få med tanke på att detta marathon sägs vara extra kuperat och betydligt tuffare än Stockholm marathon. Måste få höra hur ni hade det i NY också! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s