Moodlite Globe finner sin plats i hemmet

Igår fick jag hämta ut min GP Moodlite Globe som jag ska testa å Smartsons vägnar. Lampan var större än jag trodde att den skulle vara och riktigt häftig. Jag gillar att man kan välja färg, styrka och effekter. Både W och L tyckte det var superspännande med en lampa som kan ändra färg och som man dessutom har en fjärrkontroll till. Det är dessutom toppen med en lampa som är slagtålig, tål vatten, och lätt kan flyttas runt eftersom den är uppladdningsbar. Man vet aldrig vad vårt minsta lilla yrväder lyckas med så alla dessa egenskaper passar utmärkt i vårt hem.

På kvällen fick lampan följa med in till barnen och fungera som nattlampa.ImageImageImage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s