Rivstartar semestern…

…med en attackförkylning. Finns inget ord som bättre kan beskriva det jag drabbats av. Igår anade jag ytte pytte halsont, men det kunde lika gärna ha varit efterdyningar från en kallsup. Hade en trevlig kväll med spontanmiddag i kvällsol tillsammans med familjen Petersson/Granström och anade föga vad som väntade.

När jag vaknade imorse rådde det knappast något tvivel om att jag blivit sjuk. Huvudvärk, halsont, snuva och en tung kropp. Har feberkänningar och mår allmänt dåligt. Skräp, jag har ju semester nu.

20120728-114933.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s