Transportlöpning, skam den som ger sig del 2

Jag försöker mota min löpningsångest med löpning. Löpning utan pace och bara på känsla.

Jag ifrågasatte mitt beslut att springa hem från jobbet när regnet öste ner, men lagom till att jag stack hade regnet upphört. Jag måste erkänna att jag gick den översta tredjedelen av backen vid Confidencen för att spara krafter inför resten av sträckan, men i övrigt fick jag rätt bra flyt i löpningen. Det är lite jobbigare att springa med en tung ryggsäck, men ändå överkomligt jobbigt.

Känner mig nöjd nu. Jag kan, om jag vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s