Inspirationskväll med Karin

På väg hem från en inspirationskväll med IT-huset som Karin bjöd med mig på. Först seminarium om mental träning som hölls av den coach som hjälpt Brynäs till SM-guld. Det var intressant att lyssna på men det mest fascinerande var att jag känner igen mig och mitt team på jobbet i mycket av det som klassades som ett högpresterande team. Vi har roligt, mår bra, har gott självförtroende och presterar väldigt bra. Känner mig lyckligt lottad som har fått komma in i ett så pass välorganiserat och proffsigt team.

Därefter bjöds vi på buffé med asiatiskt tema och lite vin. Lagom uppvärmda efter maten så var det dags för Martina Haag att hålla ett föredrag. Så jäkla roligt att jag stundtals grät.

20120920-205500.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s