I still got it

Idag var mommo och moffa här på besök. Lowa räknade timmar och minuter tills de dök upp och Wilja var mindre blyg än vanligt och verkade också tycka det var roligt. Vi grillade kyckling och fikade gudomligt god kladdkaka med grädde.

Efter besöket hade jag bestämt att jag skulle springa en mil. Väl ute tuffade jag på och vips var 90 minuter avklarade. Jag börjar inse att jag nog kan titulera mig löpare. Nästan 15 km lyckades jag skrapa ihop under mitt löppass som startade i dagsljus och avslutades under en starkt lysande måne.

20121028-171604.jpg

20121028-171611.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s