Ångaloppet 2013

Idag öppnade anmälan till Ångaloppet 2013, ett amfibielopp på 22 km varav 20 km löpning och 2 km simning i öppet vatten. Simningen är uppdelad på 24 sträckor så det blir en del växlingar. Sofia och jag ställde upp redan i 2012 års upplaga av loppet, men anmälde oss då någon månad innan loppet. Det märktes att simningen var utslagsgivande och varken Sofia eller jag har egentligen utövat någon som helst simning att tala om, någonsin. Det finns med andra ord förbättringspotential och inför Ångaloppet 2013 har vi drygt nio månader på oss att bli mer slipade på simmomentet. Kanske hinner vi även harva lite tuffare terräng och backlöpning också.

Ångaloppet 2013, count us in

En reaktion på ”Ångaloppet 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s