Sugen på peppar

Jag har den senaste tiden varit sugen på peppar. Jag vet, det låter ju helt galet och jag håller med. Funderar lite på vad sjutton det är mun kropp försöker säga mig. Näe, någon lillasyster eller lillebror lär det inte handla om.

Well, mitt i detta märkliga har jag faktiskt hunnit med en massa trevligt den här helgen. Dagskryss till Åland med syster med familj blev istället en trevlig och god brunch på Pont i Hägernäs. Perfekt för kidsen med liten barnhörna med film, kritor, pussel och spel. Jag överdriver inte när jag säger att jag var mätt större delen av dagen.

Idag stod långpass på agendan. Fick sällskap av Sofia och de där 90 minuternas löpning försvann nästan obemärkt. Det blir mer som att träffa en kompis och socialisera än att avverka 14 km löpning. Sweet!

Har dessutom tagit mig an lövhögen i trädgården, kokat majssoppa och lagat ugnspannkaka. Trots all denna aktivitet har jag fastnat i en del negativa tankar om mig själv. Har känt mig otränad och som en heffaklump. No mercy, när det kommer till min syn på mig själv.

image

Höstlöv

image

Wilja vid Pont

image

Lowa & Roy

image

Fröken one piece

image

Majssoppa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s