Knappa 15 km runt Brunnsviken

Söndag fm = långpass. Idag var det ett varv runt Brunnsviken med Sofia och hennes kompis Malin. Det var ett bra tag sedan jag tog mig an Brunnsviken och jag påmindes om hur hemska backarna från Universitetet till Mörby centrum är. Utan sällskap hade jag kapitulerat inför varenda backe.

Försökte tänka att jag sprang för att rättfärdiga mitt bullfrosseri igår. Det funkade sådär. Känns bättre att göra det omvända, dvs springa och sedan få belöna sig.

Bild stulen från Sofia
20121118-181742.jpg
Har samlat på mig en del km i Nike Running-appen
20121118-181751.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s