Lasse Maja och annat skoj

Igår var det traditionsenligt julbord med Martins mamma, syster och bror. Vi försöker hitta ett nytt julbord varje år och detta år blev det Lasse Maja. Julbordet var enligt de sill- och laxförtjusta mycket bra. Jag tyckte det var okej men saknade grönsaker (även om det inte är traditionella julbordstillbehör). Miljön var rätt trist och inte sådär pampigt julig som den varit på andra julbord vi besökt. Stort plus för att barnen fick hänga med kökspersonalen och titta på köket när de tröttnat på att äta.

Vi har under åren avverkat
Såstaholm (2006, 2011)
Grand Hotel Saltsjöbaden (2007)
Mälardrottningen (2009)
Waxholms hotell (2010)
Ulriksdals wärdshus (2011)
Lasse Maja (2012)

Idag har jag pinat mig ut på långpass. Det var tyvärr rätt drygt även om det började rätt fint de första 6 km. Körde med broddar och de satt på under hela passet och det var en positiv överraskning eftersom de tidigare har lossnat då och då. Måste dock köpa nya löparskor eftersom mina har gjort sitt. De är stumma och det ömmar under fötterna både under och efter löpning. Långt ifrån den studsiga känsla jag hade när de var sprillans. Toppade förra veckans löppass med en halv km.

20121223-193640.jpg

20121223-193714.jpg

20121223-193734.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s