Kaatach och rester

Jag överdriver inte när jag säger att jag var helt färdig hela eftermiddagen och kvällen igår. Jag kände mig knappt kontaktbar och halvt död. Tror att mycket berodde på vätskebrist efter långpasset och att det är svårt att få i sig tillräckligt med vatten när det är kallt ute.

Idag var jag hyfsat pigg när kidsen väckte mig vid kl 7 och vi mjukstartade med mys i soffan innan vi gav oss iväg till Kaatach lekland i Tyresö. Syrran och barnen slöt också upp och det blev en heldagsutflykt.

Nu blir det middag på rester (not that fun) men man får slänga in lite goda tillbehör som breadsticks. 😉

20130113-165341.jpg

20130113-165402.jpg

20130113-165411.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s