So awesome

Långpass-lördag och det gick oförskämt bra. Glömde broddarna, men var för lat för att vända om och hämta dem och det visade sig funka utan problem. Snön var packad och inte sådär otäckt moddig som den kan vara ibland.

Jag hade funderat ut en runda, men hade inte den blekaste om hur långt det skulle vara. Körde lugnt och försiktigt och sippade på saft (i brist på energidryck) varvat med vatten. Det var så pass kallt att vattnet och saften hann frysa till is under min nästan två timmar långa runda.

Jag kände att jag var stark och hade mycket ork och kilometer efter kilometer passerade medan jag fokuserade på min ljudbok. Höll ett lugnt tempo på pigga ben och det var länge sedan allt kändes så perfekt under ett långpass.

Idag ägde jag vägen och det känns så jäkla bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s