Surt i halsen

Misstänker att även jag kommer åka på en släng av den influensa som just nu härjar i familjen. Det känns sådär surt i halsen som det ibland gör innan det bryter ut. Testade att ge mig ut på en löptur och känslan den medförde ger mig ännu mer vatten på min kvarn. Orkade knappt 4 km utan att klappa ihop. Tyckte synd om mig själv där ett tag, dels för eventuell annalkande sjukdom och dels för att jag fått dra hela lasset här hemma sedan i torsdags. Inser hur lyxigt det är att faktiskt vara två som delar på matplanering, inköp, matlagning, undanplockning, nattning av barn, tvätt, dammsugning osv.

Bakade semlor för att sysselsätta Lowa och därefter tog vi en skidtur runt halva Ella Gård. Lowa på skidor och jag till fots.

20130120-190907.jpg

20130120-190919.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s