Influensatider

Under natten till torsdag blev Martin sjuk. Hög feber och ont i kroppen och huvudet. Nu har även Wilja smittats och jag fick ställa in mitt tänkta långpass idag. Vi misstänker att det är någon form av influensa så på sätt och vis vore det nog dumt att ens försöka sig på ett långpass. Känns som att jag skulle vara extra mottaglig för baciller efter passet och det skulle innebära sjukdom resten av veckan.

I onsdags körde vi första crawlpasset i fortsättningskursen. Kändes lugnt och fint och vi fick träna mycket teknik i armtagen. Fick även göra ett flertal övningar utan att andas för att utöka lungkapaciteten.

Min träning har blivit lite lidande pga familjens sjukdom, men jag har i alls fall fått till ett löppass på 7 km med några koordinationslopp.

20130120-125244.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s