Finfin träningsvärk

Hua, idag känns det som att varje liten muskelfiber i mina lår är söndertrasad (vilket antagligen är sant). Det är som nivå två på en ordentlig träningsvärk och jag vet inte om det är positivt eller negativt.

2 reaktioner på ”Finfin träningsvärk

  1. Hej min vän – vi är hemma igen sen en dryg vecka! 🙂 Känns nästan lite overkligt att komma tillbaka till det här vädret efter tre helt fantastiska veckor i Thailand. Thomas klarade instruktörskursen med bravur (jippiiii!!) och kan därmed titulera sig OWSI! Brunpigmentet har redan börjat flagna och ja, vi har också hunnit få en släng av nåt influensa-liknande, men annars mår vi bara toppen.

    Har läst tillbaka i bloggen lite, härligt att ni också har det bra alla små baselusker till trots. Det händer mycket både med ena och det andra, we need to catch up — snart 🙂 KRAM!

    • Vad härligt att allt gick bra med certningen för Thomas del och att ni hade en bra semester. Jobbigt med influensa. Vi har just tagit oss ur en tuff sjukperiod där Martin och barnen var sjuka i en hel vecka.
      Det var på tok för länge sedan som vi sågs så nu får ni ta och bli friska så vi kan ses någon dag snart! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s