Lång helg

Jag hann nog klämma in det mesta i helgen fast jag egentligen hade behövt vila efter en hektisk vecka. Ibland är det bara så svårt när man har så mycket man vill göra men så lite tid att göra det på.

Lördagen inleddes med simskoleavslut för Loppan och med en självklarhet som sällan skådats överraskade hon mig (och sig själv) genom att simma de 10 m som krävdes för att erövra Silverpingvinen. Stolt mamma och stolt dotter. Jag passade på att simma några längder under tiden men det blir sällan någon kvalitet.

Resten av lördagen gick åt till att fixa i trädgården. Jag krattade bort gammalt dött gräs, planterade om lite blommor och rensade rabatter. Mest poppis var dock att studsmattan monterades upp. Barnen älskar att studsa.

På söndagen inledde jag med ett långpass i viloveckans tecken, dvs långt fast kort om man jämför med tidigare veckor. Drygt 17 km fick jag och Sofia ihop och löpningen klickade för min del. Jag kände mig stark och uthållig och att springa i nästan två timmar utan stopp var en baggis.

Resten av söndagen var jag dock helt mosig med huvudvärk och jag funderar på om jag eventuellt kan vara lite pollenkänslig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s