Sköna maj

Äntligen maj månad! Valborg firades enligt gamla traditioner med familjen Hilmersson/Nilsson och majbrasan vid Ellavallen. Familjen Martinsson/Hiort var också inbjudna men lilla F låg hemma med feber.

Martin trotsade blåst och regn och grillade fantastiska hamburgare. Jag lyckades även få till årets första transportlöpning från jobbet (vilket är en sanning med modifikation). Jag åkte t-banan till Danderyds sjukhus och sprang sedan knappa sex kilometer hem. Kändes ändå väldigt bra och jag lyckades hålla fast vid den trevliga löpkänslan jag hade i söndags.

Idag har jag hoppat i plurret och simmat 50-metersbassäng med Sofia. Vi kommer vara laddade till tänderna när det är dags för Ångaloppet.

Trädgården har fått sig ett ansiktslyft i form av rensade rabatter och hösten/vintern som passerat tycks ha gått i mossans tecken. Mossa i gräsmattan, rabatterna och på stenplattor. Har inte upplevt något liknande under de sex år vi bott här. Sofia var dessutom supersnällis och skänkte bort ett gäng sättpotatisar som har fått krypa ner i grönsakslandet. Har aldrig vågat mig på potatis tidigare så det ska bli spännande att se om det blir en hit eller flopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s