Transportlek och crawlfinal

Fick med mig Martin på transportlöpning från Danderyds sjukhus idag. På Martins schema stod det fartlek så det blev en kombo, transportlek. Först tre km uppvärmning och därefter tre km fartlek. Vi turades om att hitta på passande fartlekar, typ x antal lyktstolpar, nerför backen, över krönet osv. Det gick bra och var upplyftande med sällskap.

På kvällen var det finaltilllfälle i crawlkurs 3. Roligt och med små utmaningar. Vi fick simma en sammanhängande trehundring med jämn fart. En hundring i högt tempo. 4×50 m med start på 1:10. Avslutade med stafett och mitt lag vann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s