Semestertystnad

Har just gjort första arbetsdagen efter vår semester i Egypten. Sol, bad och lata dagar. Var lite nervös inför det här med magsjuka innan semestern men det har gått bra och vi tycks sålla oss till den mängd som klarat sig. Handsprit ftw! Vi höll oss visserligen till resorten och enda utflykten blev en snorkeltur till korallreven. Det är trevligt med semester och åker man till Sunwing kan man även få till ett par träningspass. Det blev utomhusyoga, powerstep, vattengympa och löpning.

20130521-214525.jpg

20130521-214550.jpg

20130521-214601.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s