Park- och trädgårdshäng

Sprang långa backar igår. Inte jättebrant, men en av de backar som suger när man kör femman eller tian i Ensta-spåret. Hade siktet inställt på åtta omgångar men började vela på väg dit. Kanske skulle jag bara köra sex omgångar istället. Nej, jag ändrade taktik och tänkte att jag skulle ta det lugnt och fint uppför backarna och sträva efter god teknik. Det gjorde backarna överkomliga och när jag var klar hade jag kört drygt fem km backe upp- och nedför. Det kändes tungt i låren mot slutet så jag tror jag fick den effekt jag var ute efter. Återigen ramlar jag in på det här med att intervaller och framför allt backintervaller inte behöver göra en kräkfärdig.

Har ägnat mig åt återhämtning, park- och trädgårdshäng idag. Körde två korta yogapass ute i trädgården och det var väldigt rogivande. Önskar att det var möjligt att utomhusyoga året runt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s