Bad i kvadrat

Blodprov, jag hatar det. Det känns som att någon kör in ett stort rör i armen på en och sedan suger ut massa blod. Till råga på allt var jag dessutom tvungen att fasta och gå upp tidigt så det var inget jag såg fram emot. Men, jag gjorde det med mantrat ”få det överstökat” ringande i öronen.

Efter kort reflektion har jag kommit fram till att det är bra mycket lugnare att ta en spruta i jämförelse med den ångest och det obehag som blodprov är förenat med. Har säkert nämnt det förr, men ett av de jobbigaste minnena jag har från när tjejerna föddes är den där jäkla katetern som barnmorskan envisas med att sätta i handen (oavsett om den sedan behöver användas eller inte). Well, nu är det över för denna gång.

Dagen fortsatte under trevligare former med bad och simning i Rösjön. Jag tycker verkligen om vår lilla sjö. Blev inte någon lång sträcka men jag simmade rakt över sjön och tillbaka och avslutade med att kräma ur axlarna med mina simpaddlar. Körde med våtdräkt men jag måste säga att jag föredrar att köra utan.

På eftermiddagen blev det mer bad, fast denna gång i Stora Värtan, vid ett besök hos svärmor på Bastuholmen. Vi grillade och gav oss ut i roddbåt. En fulländad dag och jag känner mig lagom solmosig nu på kvällen.

20130725-225612.jpg

20130725-225622.jpg

20130725-225712.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s