Prerace-nerver eller infektion

Attans battans, inte första gången det blir såhär, men jag tycker mig ana känningar av infektion i kroppen. Har varit väldigt trött och tung i kroppen de senaste dagarna och jag tycker att jag känner något i halsen. Min osäkerhet späddes på ytterligare när det tidigare idag visade sig att Wilja har feber.

Att bli sjuk är inte ett alternativ med Ångaloppet hägrandes på söndag. Som jag har längtat och laddat. Det är säkert bara tävlingsnerverna som spökar men idag har jag tvingat mig själv till total träningsvila och vila i allmänhet. Har sovit på dagen och tagit det lugnt. Drog dessutom på mig mina 2XU-kompressionsbyxor för att hjälpa mina stumma ben med återhämtning. Jag har börjat omvärdera min syn på dessa byxor. Från början tyckte jag inte om dem utan upplevde att benen blev tröttare av dem. Nu drar jag på mig dem när benen är trötta och jag ska springa eller efter ett tufft pass i återhämtningssyfte.20130808-212412.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s