Bellmanstafett med jobbet

Igår var det dags att springa lopp igen och denna gång var det Bellmanstafett som stod på schemat. Företaget jag jobbar på var representerade med två lag och jag körde tredje sträckan i lag nummer två.

Det som är lite roligt med Bellman är att man behöver ha koll på ungefär hur snabbt man springer så att man vet när det är dags för växling. Jag brukar springa fem km på ca 27 min men efter pepp från Martin, Sofia och Kicki så siktade jag in mig på 25 min. Jag visste att det skulle bli tufft och att jag skulle få jobba med hög puls, något som jag inte är så van vid eftersom jag framför allt tränat för att springa långt.

Jag stack iväg och gick ut hårt. Kanske för hårt eller så var det just det som gjorde att jag sprang i mål på 25 min och 9 sek. Så jäkla bra och precis enligt plan.

Kan tilläggas att jag var rätt trött när jag passerade världens bästa supporter Sofia. Pepp pepp och sista biten svor jag lite mindre över hur vidrigt det är att springa 5 (och 10) kilometerslopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s