Kanske lite galen

Jag fick idag höra talas om UltraVasan som kommer att gå nästa år. Löpning från Sälen till Mora och visst 90 km löpning låter kanske väl tufft, men det finns även en kortare variant på 45 km. Jag må vara galen men av någon anledning så lockar utmaningen mig. Tanken på att få beta av kilometer efter kilometer tilltalar och jag kan för mitt liv inte förstå var dessa tankar kommer ifrån. Jag som svor över den eländiga terrängen under Ångaloppet och jag som har en mage som hatar längre distanser (Lidingö Ultra 26 km aka misär). Vad är det som händer i mitt huvud egentligen?

Ju mer skruvat, desto mer intressant. 90 km känns som sagt orealistiskt, men 45 km kan ju tänkas vara överkomligt…kanske. Ett inte så litet och inte heller så kort äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s