Nästa vecka flyttar jag in

Rösjön, jag gillar dig och det är därför det var med visst vemod som jag igår simmade sista utepasset för denna säsong. Men det var ett bra pass där jag kände mig bekväm och avslappnad (om man bortser från när det plötsligt dök upp en liten skog av sjögräs och paniken pep till en liten stund).

Sofia och jag simmade från Täbybryggan och runt ön, med några små stopp för att snacka lite. Jag stormtrivs där i vattnet och jag testade att laborera med att lägga på benspark (något som är lätt att glömma med våtdräkt). Fick känslan att det gav mig ett härligt driv och det ska bli spännande att se hur det kommer kännas att flytta in simningen inomhus och köra utan våtdräkt.

Odenhage-ångaloppet-123
Bild hämtad från Ångaloppet’s photstream på Flickr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s