Plurret väntar

På väg hem för att hämta lillfia på dagis och planen är att passa på och mysa lite extra medan storasyster är på äventyr med sin bästis. Tycker att jag har märkt att Wilja behöver lite extra mammatid nu när dagis dragit igång efter sommaren och jag tror att det delvis kan bero på att hon saknar Lowa. Det är klart att det blir en omställning även för Wilja, som varit van vid att ha storasyrran hos sig på dagis, nu när Lowa börjat i skolan.

Ikväll står utomhussimning (måhända det sista passet) på schemat. Är ärligt talat lite nervös. Var i finfin simform där i början av augusti när jag lyckades klämma in simning var och varannan dag. Nu känns dessa dagar avlägsna och det kan gå precis hursomhelst. Gästas dessutom av ovälkomna tankar såsom att det kommer vara kallt, mörkt och jobbigt. Inte de bästa peppförutsättningarna med andra ord…

20130829-154751.jpg

2 reaktioner på ”Plurret väntar

    • Det gick riktigt bra. Känslan satt i och jag kände mig som en lycklig liten fisk där i vattnet. Lite vemodigt att veta att det med stor sannolikhet var sista utomhuspasset för i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s