Solskensdag

Vilken dag! Jag och tjejerna åkte ut till syrran och hälsade på. Eftersom dagen bjöd på fantastiskt väder satt vi ute större delen av dagen och barnen röjde loss både inne och ute.

Den stora höjdpunkten var nog när Roy kom på att de skulle bada och hela gänget (förutom Ava) fick hoppa i bubbelpoolen. Det stojades, stänktes och busades tills hela gänget var skrynkliga som små russin.

Nu har både Lowa och Wilja uttryckt väldigt tydligt att de minsann också vill ha en pool. Mitt argument att det är dyrt att köpa och ha pool bet inte på Lowa som föreslog att Tomten kanske skulle ha råd att köpa en pool till henne i julklapp. Söta lilla knasfian.

Fullt ös hela dagen fick barnen att somna tämligen ovaggade ikväll vilket i sin tur gav mig massa tid för träning (eftersom M är ute på galej). Rev av några av styrke- och rörlighetsövningarna i övningsbanken för Röhnisch Running School. Var inte nöjd efter det så det fick bli ett kortare yogapass med fokus på armar. Känns att det var ett par veckor sedan jag körde yoga.

20130921-214759.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s