Långpassöndag

Nu är det dags att dra igång långpassöndagarna igen och jag kan ärligt säga att jag ser fram emot det. Idag blev det långpass tillsammans med en ljudbok i lurarna. Det kändes lagom att starta med 15 km nu när jag inte har kört strukturerade eller återkommande långpass på ett tag.

Jag tänkte ut en ungefärlig sträckning och stack ut. Långärmat, keps, långa byxor och vätskebälte. Det var rätt varmt så efter några kilometrar åkte kepsen av. Benen var pigga och jag kände mig tillfreds i löpningen…tills magen började bråka. Jag hatar att min mage ska vara så trasslig. Efter en teknisk paus fick jag dock upp farten och den positiva känslan igen.

Jag älskade att springa idag och jag längtar efter nästa löppass. Min främsta styrka är uthållighet och därför vill jag köra långt och länge, men jag vet att jag måste hålla tillbaka och börja bygga upp försiktigt.

På eftermiddagen var det familjemys i Cirkusparken där det bjöds på Cirkusfestival. Tjejerna lekte, gick tipsrunda och testade att gå på lina.

20130922-171516.jpg

20130922-171526.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s