Urban Training

Hängde med ca 250 andra (varav Sara var en) tjejer i Humlan igår där märket Kari Traa körde sitt träningsevent, Urban Training.

Först var det uppvärmning i form av att vi sprang på sex långa led och utförde övningar på kommando (typ armbåge eller panna i marken). Man blev lerig hyfsat snabbt vilket på sätt och vis var bra för då släppte alla sådana spärrar.

Därefter var det stationsträning. Sex stationer med blandade övningar där vi tränade hela kroppen. Vi fick t ex släpa varandra, köra happy dips, utfall med armkrok, massor av knäböjsövningar och diverse plankor. Sista stationen kändes som ett akrobatiskt cirkusnummer där vi skulle göra armhävningar på varandra och situps hängande i varandra. Helgalet, svårt och roligt.

20131028-083017.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s