Gyllene dagar

Vissa dagar är guldkantade och idag sorterar in i detta minnesarkiv. Det känns som att hela familjen var samspelta och att vi maximerade dagen.

På förslag från Lowa så besökte vi fjärilshuset i Hagaparken och även om Wilja var rädd för fjärilarna så var hon desto mer fascinerad av det stora hajakvariet. Hon är rolig på så sätt vår lilla gosefia, stora hästar och hajar är nemas problemas men snackar vi små insekter som flyger så blir hon panikslagen. Även koikarparna utlöste lite panik när de kom för nära (trots att det var ett akvarium mellan).

Jag gillade verkligen fjärilshuset, det kändes lagom på något sätt. På vägen hem bestämde Lowa och jag att det var dags för lite mamma-Lowa-tid i Enstaspåret. Lowa har länge sagt att hon vill följa med ut och springa och varför inte passa på en varm höstdag när regnet strilar ner. Det blev inte mycket löpning utan mer promenad och fantastiska samtal. Hon är bra klok och fantasifull, min lilla loppa. Vi busade och lekte oss först runt 1,25-spåret och därefter 2,5-spåret. Hann dessutom leka lite i parken vid spåret och jag måste säga att det är genialiskt att de byggt en sådan fin liten lekpark där i skogsbrynet.

Imorgon blir det förrådsrensning och Urban Training med Kari Traa. ”All in” i lyckoruset den här helgen!

20131027-010158.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s