Juldagslöpning

På schemat (igår) stod 10 km morgonjogg vilket snabbt byttes mot lite extra morgonsömn för att ladda inför julafton hos syrran. Således gav jag mig själv en ny chans idag.

Min lilla runners high lyste med sin frånvaro idag, men så kan det vara ibland. Jag märker det framför allt när jag har ätit dåligt eller har tränat hårt dagarna innan. Igår åt jag uselt. Julbord är inte min grej och det är ytterst få saker jag tycker om eller mår bra av att äta på julbordet. Följden blir att jag blir urlakad på vettig mat och övermatad med socker. Det är givetvis ingen som tvingar mig att äta dåligt, men jag faller väldigt lätt i fällan. Igår kväll mådde jag således mindre bra och det blir obehagligt tydligt hur illa det är att överdosera socker.

Jag pinnade i alla fall mina 10 km och det kändes grymt (även om upplevelsen var att passet pågick i all oändlighet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s