Huvudstående

Körde av en slump igång Fiji McAlpines Progressing to Headstand på doyogawithme.com ikväll. Mycket axlar och styrka och passet kändes upplyftande och roligt.

Efter en mängd förberedande övningar var det så dags att försöka sig på huvudstående. Kändes helt orimligt att jag skulle fixa det så jag stängde av och var redo att packa ihop mattan. Av någon anledning så valde jag i detta läge att ändå testa och vips så stod jag i huvudstående. Det var ungefär hundra gånger lättare än jag hade föreställt mig men jag var ändå tvungen att ropa till Martin att han skulle kolla (som för att nypa mig i armen och verifiera att det var på riktigt).

Fick till tre huvudståenden till och var härligt upprymd resten av kvällen. Vilken kick det är att klara något som man först tror är omöjligt. Jag kan, om jag vill. Det kan DU också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s