Framsteg inom yoga

De senaste månaderna har varit månader av självinsikt. Det är många pusselbitar som fallit på plats och jag har växt i självförtroende och självkänsla. Utöver denna inre resa så märker jag även att jag under hösten/vintern fått stor utväxling på min träning. Backträningen och dess resultat har jag talat om tidigare men jag har även gjort framsteg inom yogan. Jag märker att jag blivit rörligare och starkare och att jag kan kontrollera rörelser på ett helt nytt sätt.

Som när jag för ett par veckor sedan testade en huvudstående position och märkte att jag klarade det så fort det första tvivlet (och rädslan för att falla) hade gett med sig. Min egen övertygelse om att jag kunde hjälpte mig att klara det.

Huvudstående (och handstående) ger en otrolig kick. Känslan av att ha full kontroll över varenda liten muskel och märka hur man kan styra och finjustera rörelserna är otrolig.

20140111-234840.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s