Vissa dagar…

…skulle jag gärna snabbspola förbi. Jag såg fram mot en relativt lugn jobbdag (för omväxlings skull) men lillfia fick feber igår kväll så jag fick ställa in mig på vab. Natten var som en enda lång mardröm. W var skruttig och vaknade och väckte mig om och om igen.

20140121-190144.jpg

Knappt sex timmars osammanhängande sömn är inte funkis för mig. Jag har släpat mig runt som en zombie hela dagen medan W har varit relativt pigg med sina drygt 38 grader. Jag lirkade, klurade och finurlade för att få henne att titta på film så jag kunde sova. Så fort jag somnade till så var hon där och väckte mig.

Jag hade (i min enfald) trott att jag skulle kunna få till ett kortare styrkepass som kompensation för utebliven löpning på lunchen. Låt mig säga som så att zombies styrketränar inte gärna. De lyfter helst inte ens på benen när de släpar sig fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s