Lycka i dagarna tre

I fredags uppvaktades jag med en hejdundrande frukost i sann hotellfrullestil. Jag älskar frukost och när jag kom ner till matrummet så väntade ett bord fyllt med American pancakes, bacon, scones, olika sorters yoghurt, flingor/müsli, marmelader, juice, smoothie, bröd, ägg, kladdkaka, kaffe och pålägg som skinka, ost och parmaskinka. Lycka.

Resten av födelsedagen förgylldes av många omtänksamma hälsningar och av fina Annikas grattishälsning i form av en välsjungen Ja må du leva. Jag hade dessutom förmånen att få spendera dagen med Martin och barnen och vi myste med bio och Vapiano-lunch. Rundade av födelsedagen med 200-metersintervaller och det kan ju tyckas väl ambitiöst. Men, jag älskar att vara med familjen och att få träna/löpa/yoga/simma. Det är lycka för mig.

Lördag var det dags för släktkalas och jag bakade både gräddtårta med lemoncurd och hallon och en fantastisk morotskaka. Toppade med några sega solrossnittar och hemmagjord pizza. Jag hade ett flow som hette duga och drog därför av ett långpass på 20 km när gästerna gått. Benen var lite trötta efter tre dagars löpning men de jobbade fint. Min fantastiska kropp som får stå ut med mina galna påhitt. Att få baka, äta goda saker och springa långt. Ja, det är också lycka.

Rundade av dessa härliga dagar med att åka med bästa Sofia på yogaworkshop med Instagram-fenomenet @yoga_girl (Rachel Brathén). Det var fokus på handstående och man kan väl sammanfatta det som att vi inte riktigt är där än, men att vi fick oss många skratt och en ny upplevelse. Mer äventyr, utmaningar och lycka.

20140202-223726.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s